06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00

02 Ajánlások

„Elégedett vagyok azzal amit kaptam. Minden megvalósult abból amit szerettem volna egy lakásban megtalálni.”
Gábor korábbi projektben lakástulajdonos
Szeretem ezt a környéket. Sok a zöld terület, de mégis egy pillanat alatt a belvárosban vagyok. Új lakást keresek éppen, lehet ebben a projektben találom meg.”
Katalin - 10 éve a XIII. kerület lakója
Miért a Foldana Family? Mert könnyen megközelíthető, s a közelben mindent megtalálok. A korábbi projektben vásároltam lakást. Itt is fogok a pozitív tapasztalatok miatt.”
K. Gyula

Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.

Videó

03 Kérdések, Válaszok

Gyakori Kérdések


Üzemeltetési tapasztalatuk van már?

A beruházást a Foldana Liget Family Kft. bonyolítja, akinek 100%-os tulajdonosa a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. A tulajdonosi társaság 2008-ban alakult Ingatlankezelési tevékenységre, amelynek keretében Budapest területén jelenleg mintegy 7000 társasházi albetét közös képviseletét, üzemeltetését végzi.

Beruházásban is van tapasztalatuk?

Társaságunk a 2016-2017-es évben Foldana Liget néven bonyolított le sikerrel egy 52 lakásos társasház építési projektet a Budapest, 13. ker. Párta köz 6. szám alatt, valamint 2013-ban saját beruházásban egy 5 szintes irodaházat épített Budapest 13. ker. Jász u. 66/B szám alatt, amely egyben társaságunk székhelye. Az ingatlanfejlesztési projektek során, valamint a társasházi üzemeltetés területén felépített kiterjedt kivitelezői kapcsolati háló segítségével, valamint saját műszaki ügyintéző, és projektvezető kollégáink szakmai tudásával tudjuk garantálni a projektek sikeres lebonyolítását.

Hitelt lehet-e felvenni a vásárláshoz?

A Foldana Liget Family Kft. hitelt, vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani a vásárlói számára, azonban banki hitel, valamint a Családi Otthonteremtési Kedvezmény igénybe vehető. Amennyiben a lakás megvásárlásához banki hitelt szeretne igénybe venni, ezt kedvező feltételekkel tudja intézni a projektet finanszírozó Gránit Bank Zrt-nél. Az ügyintézésre a Foldana Kft. irodaházában hitelügyintézésre kijelölt kollégáink szívesen állnak rendelkezésre.

Mennyire forgalmas, zajos a környék?

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni. A telek a XIII. kerületben a Szent László út és a Tatai utca között helyezkedik el. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.
Kérdések és Kapcsolatfelvétel:
Telefon: 06-1-255-2055

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.