Információk
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
A Foldana Family Társasház Budapest XIII. kerületében fog felépülni, amely Budapest egyik legváltozatosabb kerülete. Találunk benne teljesen modern lakónegyedet, családi házas lakóövezetet és egy zöld lombú, üdülőktől, sétálóktól tarkálló szigetet, a Népszigetet, valamint a Margitsziget is a vonzáskörzetében található. A XIII. kerület fejlődése az elmúlt néhány évben gyors ütemű lett, erősödik a kereskedelmi, szolgáltató jelleg. Vállalkozások, szervezetek, intézmények találnak otthont a kerületben, hatalmas irodaház építési beruházások zajlanak a Váci út mentén.

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni. A telek a Szent László út és a Tatai utca között helyezkedik el. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.

A társasháznak helyet adó Szent László út és Tatai utca terület az utóbbi években jelentős fejlődésen ment és megy át. A régi magántulajdonú családi házakat felvásárolták és a helyükre főleg kisebb lakásszámú társasházakat építettek. Az átgondolt városrendezési tervnek köszönhetően az évek óta folyó építkezések napjainkra teljesen átalakították a kerület korábbi arculatát, ezáltal egy igazán kellemes hangulatú utcakép van kialakulóban.

Tömegközlekedés

Autóbusz
30, 30A, 230, 32, 105

Villamos
14 1, 1A

Vasút
Rákosrendező vasútállomás

Éjszakai busz
914, 914A

Térkép

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.