Környezet, megközelítés
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Az általunk építendő társasház, egy 32 lakásos lakóépület a Szent László út és a Tatai utca között lévő teleken fog elkészülni. A hely kiváló közlekedési útvonalak közelében található. A lakóház elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendes környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a belváros gyors eléréséről. Ebben segíti azokat, akik a tömegközlekedést használják, a pár perc sétára található 14-es villamos, amellyel hamar elérhető az 1-es villamos illetve a 3-as metró, valamint a lakótömbhöz közeli utcában van a 30-as, 30A-s, 230-as, 32-es, 105-ös autóbusz és a 914-es, 914A-s éjszakai járat megállója is. Az ingatlant autóval is egyszerű megközelíteni, az M3-as autópálya bevezetője pár percre található.
A terület infrastrukturális ellátottsága minden igényt kielégít, a közelben több orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola található. A Nyírő Gyula Kórház (Lehel u. 59.) 8 percre és a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat szakrendelője (Szegedi út 17.) 7 percre, a Napraforgó Tagóvoda (Petneházy u. 69.) 5 percre, a Csata utcai Általános Iskola (Csata u. 20.) 9 percre található.

A Váci úti Tesco hipermarket, a Kika lakberendezési áruház, az Újpesti piac és a Lehel téri piac, valamint az Újpesti városközpont autóval és tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében (Béke tér) található az önkormányzat épülete, melynek közelsége a hivatalos ügyek elintézésében nagy segítséget nyújt. A környék kisebb-nagyobb boltokkal, szupermarketekkel (CBA, LIDL) is jól el van látva, valamint több bankfiók is van, így a pénzügyek bonyolításához sem kell messzire menni. Aki a könnyed kikapcsolódást keresi annak a Duna Plaza lehet célpont, ahol több étterem, mozi, üzlet várja a szórakozni vagy vásárolni vágyókat.

Tömegközlekedés

Autóbusz
30, 30A, 230, 32, 105

Villamos
14 1, 1A

Vasút
Rákosrendező vasútállomás

Éjszakai busz
914, 914A

Térkép

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.