Társasházról
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Az épületek a Szent László út és a Tatai utca között fognak elhelyezkedni. Mindkét épület rendelkezik főbejárattal és garázs bejárattal. Az épület tájolása kelet-nyugati, ezért a lakások szintén kelet-nyugati tájolású.

A Foldana Family Társasház 32 lakásos Fszt + 5 emelet, azaz 6 szintes épület, a földszinten és a -1 szinten 32 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal rendelkezik.

Az épületen 10 cm hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a lakások fűtése és melegvíz ellátása korszerű kondenzációs központi gázkazánról kerül biztosításra, a fogyasztás mérése egyedi hőmennyiségmérővel és melegvízmérővel történik, amelyek a lakáson kívül lesznek elhelyezve a gördülékeny elszámolás érdekében.

Minden épületben 1-1 db 13 személyes Schindler márkájú felvonó kerül beépítésre.

A földszinti fogadótér exkluzív minőségben kerül kivitelezésre, a postaládák a falba vannak süllyesztve.

A közös belső udvaron 300 m2 díszkert létesül automata öntözőrendszerrel. Az épület körbe, a bejárati ajtók, a belső kert, valamint a teremgarázs biztonsági kamerával kerül megfigyelésre.

Tömegközlekedés

Autóbusz
30, 30A, 230, 32, 105

Villamos
14 1, 1A

Vasút
Rákosrendező vasútállomás

Éjszakai busz
914, 914A

Térkép

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.