Rólunk
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
A beruházást a Foldana Liget Family Kft. bonyolítja, akinek 100%-os tulajdonosa a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. A tulajdonosi társaság 2008-ban alakult Ingatlankezelési tevékenységre, amelynek keretében Budapest területén jelenleg mintegy 7000 társasházi albetét közös képviseletét, üzemeltetését végzi.

A társaság saját jogi osztállyal (jogtanácsossal, jogi előadóval) műszaki osztállyal, pénzügyi vezetőkkel rendelkezik. Ezen tevékenységnek legfontosabb eleme a társasházak pénzügyi likviditásának biztosítása, amely három módszerrel érhető el: az éves költségek megfelelő tervezése, a szükséges befizetendők több csatornás közlése a társasház tulajdonostársai felé, ez alatt értendő a számlalevél formátumú letéphető „csekkes“ közös költség értesítő, valamint az elektronikus értesítések is. Utoljára, de nem utolsó sorban a közös költség tartozások hatékony jogi úton történő behajtása.

A társasházkezelés második legfontosabb eleme a kommunikáció és az ügyfélszolgálati tevékenység, amelyre társaságunk nagy hangsúlyt fordít, amely által biztosítani tudja, hogy az előforduló problémák a lehető leghamarabb és magas színvonalon megoldásra kerüljenek. A kezelt portfólió mintegy 70%-a újépítésű lakópark, míg a 30%-a századforduló elején épült, valamint panel épületek. Így társaságunk az üzemeltetés területén nagy tapasztalatot szerzett az új építésű társasházaknál előforduló zömmel jótállási-szavatossági problémákkal kapcsolatban, valamint annak a kivitelezőn történő érvényesítésében peren kívül, illetve peres úton is, és természetesen a javítások műszaki megoldásában is.

Emellett társaságunk 2013-ban saját beruházásban egy 5 szintes irodaházat épített Budapest 13. ker. Jász u. 66/B szám alatt, amely egyben társaságunk székhelye.

Az építkezést 5 hónap alatt sikerült befejezni, mivel a társasházi üzemeltetés területén felépített kiterjedt kivitelezői kapcsolati hálót, valamint saját műszaki ügyintézőink szakmai tudását is igénybe tudtuk venni. Társaságunk tevékenységének minőségét a bevezetett ISO 9001-es és ISO 14001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer garantálja. A Foldana csoport jelenleg több, mint 30 főt foglalkoztat, akik tevékenységükkel partnereink legnagyobb megelégedésére szolgálnak. Az ingatlanokat társaságunk saját hálózatán keresztül értékesíti, személyes kapcsolatfelvételre irodánkban van lehetőség, a 1135 Budapest, Jász u.66/b alatt.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.